Entrega 24h

Escoge el método de envío

+info

Mercat del Ninot

mercat ninot

Fruites i Verdures Lluís Macià

Frutería


Lluis Macia

Lluís Macià, tercera generación de fruteros, selecciona la mejor fruta y verdura de temporada. El secreto de su éxito es la selección personal que realiza Lluís Macià diariamente y la experiencia de una familia dedicada en cuerpo y alma a su oficio.

Escofet Oliver

 Charcutería


escofet

Escofet Oliver es una empresa familiar con más de 50 años de historia: carnes, aves, elaborados y charcutería selecta.

Xarcuteria Alós

 Charcutería


alos

Tercera generació d’una empresa familiar dedicada en cos i ànima a la nostra clientela. Elaboració pròpia d’una extensa gama de productes

El Pagès

Aves


el pages

Som artesans. Des de fa més de 50 anys treballem dedicats a la cria i a la venda de pollastre amb la il·lusió i l’esforç del primer dia. El Pagès és la feina de tres generacions o el treball en equip de més de 30 persones. Un cop criats els millors pollastres a la granja familiar, els duem als nostres establiments per estar a prop teu

Porta Novau

Legumbres


porta

Ja som tres generacions d’història i experiència en llegums i cuina, acompanyats d’un gran equip en el qual tots plegats treballem per oferir la màxima qualitat i el millor gust als nostres clients. Llegums per bandera amb gust, tacte i coneixement

Peixeteria Ribera

 Pescadería


ribera

Després de 140 anys i 4 generacions, Peixeteria Ribera segueix oferint peix fresc de gran qualitat directe de la llotja de Vilanova i dels seus vivers.

Peixnot

Pescadería


peixnot

A Peixnot ens ofereixen el millor del mar, directe de la llotja i amb la màxima qualitat. 

Bacallaneria Perelló

 Pesca Salada


perello

Som la quarta generació d’una saga de bacallaners que des de fa 120 anys treballem de forma tradicional l’autèntic bacallà d’Islàndia. També som especialistes en els seitons i les anxoves del Cantàbric, que netegem i preparem manualment peça a peça en el nostre obrador.

Bacalalo

 Pesca Salada


bacalalo

Som una empresa amb més de 50 anys de dedicació a la manipulació o elaboració de l’autèntic bacallà Gadus Morhua i tot allò relacionat amb la pesca salada, i fa més de 30 anys que som al Ninot.

Carnisseria Olga

 Carnicería


olga

Som l’Olga, carnissera de 2a generació, i el seu fill Miguel, carnisser de 3a generació, una dupla ben avinguda que fem el possible per atendre totes les necessitats dels nostres clients que cuidem com un tresor

Aroma Ibèric

Charcutería

aroma

Charcutería especializada en carne de cerdo ibérico y elaboración de productos frescos. Gran surtido de quesos nacionales y de importación. Todo tipo de embutidos ibéricos y gran variedad de jamón al corte de cuchillo. Estamos en la Boqueria desde el 2002 para satisfacer el paladar del cliente local.


Accept

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios, y realizar análisis de uso y medición de nuestra web. Por favor, lea nuestra Política de Cookies si desea saber más.